Lotgenotencontact
MEDEDELING: Per 1 januari 2015 wordt deze site opgeheven.
Wij verwijzen lotgenoten met als achtergrond slachtoffers van kindermishandeling naar www.stichtinggeheimgeweld.nl.

mijn verhaal

  
  mijn verhaal
Lees de persoonlijke verhalen van lotgenoten. Onder het motto twee weten meer dan een kunnen lezers en lotgenoten hun reacties rechtstreeks plaatsen.
lees meer
vliegertjes

  
  vliegertjes
De Vliegertjes zijn de persoonlijke oproepen voor lotgenoten. Zoek rechtstreeks contact met lotgenoten en lees hoe je zelf een oproep kunt plaatsen.
lees meer
nieuws&nieuwsbrief

  
  nieuws&nieuwsbrief
Instellingen kunnen hun actuele Nieuws voor Lotgenoten op de site plaatsen. Lees wat er nu actueel is. Maak gebruik van deze mogelijkheid om meer bekendheid te geven aan het aanbod van uw organisatie. Lees hier ook de nieuwsbrief.
lees meer
lotgenotendatabank

  
  lotgenotendatabank
Is er voor mijn situatie een lotgenotengroep? Waar vind ik bij mij in de buurt een geschikte zelfhulpgroep? Op deze vragen krijgt u antwoord in de landelijke Lotgenotendatabank. U vindt wat er is op het gebied van lotgenoten.
lees meer
lotgenotengroepen

  
  lotgenotengroepen
Het delen van ervaringen en de persoonlijke betrokkenheid is de basis van een virtuele praatgroep. Ook het starten van een eigen themagroep behoort tot de mogelijkheden. Neem hiertoe contact met ons op.
lees meer
stelling

  
  stelling
Regelmatig leggen wij de bezoekers een stelling voor om de mening te peilen over actuele kwesties. De peiling heeft geen wetenschappelijke pretentie maar wil een opiniepeiling zijn over maatschappelijke zaken. Laat uw stem horen.
lees meer